VIZITKA

TEUS d.o.o.
Industrijska cesta 6a
6310 Izola

Telefon: 05 640 2348
GSM: 040 692 314
E-pošta: info@teus.si

Dav. št.: SI30411670
IBAN: SI56 1010 0003 2710 141
BIC: BAKOSI2X

Spletna stran: www.teus.si

TEUS d.o.o. smo majhno družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993. Vrsto let so bile naše najpomembnejše dejavnosti razvoj, proizvodnja in distribucija aditivov za obdelavo tehnoloških vod. Pred nekaj leti so začele zoreti ideje o dopolnitvi našega poslovnega programa s kemijskimi izdelki za gospodinjsko in osebno rabo.

mila FiorŽeleli smo se nekoliko odmakniti od ravnanja z industrijsko proizvedenimi kemikalijami in v sestavo novih proizvodov vključiti čimveč naravnih snovi in zmesi. V tako zoženem razponu razmišljanja in načrtovanja smo se najprej odločili za proizvodnjo naravnih trdih mil po hladnem postopku.

Pred štirimi leti smo umilili prve kilograme rastlinskih olj, jih obarvali z rastlinskimi barvili in odišavili s pristnimi eteričnimi olji. Asortiment naravnih trdih mil neprestano dopolnjujemo in nadgrajujemo, lansko leto smo ponudbo lastnih izdelkov za osebno nego razširili s kopalnimi solmi in naravnimi tekočimi mili, pa tudi letos bomo predstavili in ponudili kar nekaj privlačnih novosti.

Na policah naše spletne trgovine je poleg mil in soli še veliko drugih izdelkov za osebno nego in dobro počutje. Mnoge od njih, na primer negovalna olja, negovalna masla ali eterična olja lahko uporabljate samostojno, ali pa jih vključite v sestavo vaše lastne kreme, mazila, losiona, šampona, ipd.

Izdatno pozornost namenjamo uveljavljanju poslovanja skladno z načeli dobre proizvodne prakse. Pri tem smo še posebej skrbni pri izbiri surovin in njihovih dobaviteljev. Rastlinska olja in masla, eterična olja, naravna barvila in gline, ki jih spremljajo analizni certifikati o njihovi kakovosti in ustreznosti za uporabo v proizvodnji kozmetičnih izdelkov, kupujemo pri uveljavljenih veletrgovcih v Evropi. Nekatere dodatke našim milom naberemo sami med sprehodi v naravo, ali nam jih prinesejo znanci. Za vse naše izdelke so izdelana poročila o varnosti.

Z željo, da bi v naši ponudbi našli košček balzama za svoje telo in dušo,  vas prisrčno vabimo na ogled naše spletne trgovinice.